a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

Ik ben Remco Gerritsen en dit is mijn videobedrijf ssubudu.

 

In het huidige medialandschap merk je het aan alles: video speelt een grote rol in het overbrengen van informatie. Videografie leent zich uitstekend voor het uitdragen van een boodschap. Bijvoorbeeld om het verhaal van jouw bedrijf te delen en je toekomstige klanten mee te krijgen in je enthousiasme voor jouw werk. Of om een belangrijke dag uit je leven te vangen met een korte film in een levendige documentaire-stijl, die je nog lang bijblijft.

Ik breng jouw verhaal in beweging.

Welke video’s ik maak? Ik ben breed inzetbaar. Van professionele bedrijfsvideo’s tot trouwvideo’s en alles daartussenin: huur mij in voor al je filmwensen. Ik leg je verhaal vast op stijlvolle wijze. Snel, modern en pakkend, met oog voor emotie en passie in je verhaal.

Ik zet jouw boodschap goed en duidelijk neer met bewegend beeld. De hoofdlijn in de film, denk aan een interview of een belangrijke gebeurtenis, wordt begeleid door frisse en sprekende beelden – om tot een totaalplaatje te komen. Zo zetten we een ijzersterke vertelling neer, die de kijker aan het scherm gekluisterd houdt.

Hoe dat werkt? Ik draai volledige videoproducties van begin tot eind. Het opstellen van een plan, het filmen en de video editen: je kunt voor de gehele productie op mijn werk vertrouwen.

Ik beschik over professionele apparatuur om een eindresultaat van een hoogwaardige kwaliteit op te leveren – denk aan camera’s, lenzen, audioapparatuur, verlichting en accessoires. Alles om jouw verhaal tot in perfectie vast te leggen!

Eerder verscheen er werk van mij voor o.a. Benjamin van der Plas, Men on the Run, Medify Media, Simulatiebox De Ander, SPROKEN & Sunshine Sonja.

Meer weten? Check ook de FAQ.
Meer werk zien? Ga naar mijn portfolio.
Of liever meteen contact? Ik hoor graag van je!