a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

FAQ Veelgestelde vragenOver mij& mijn werk

Waarom video?

Om maar even kort in clichés te vervallen: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Met alle beelden die in een video achter elkaar worden geplakt, kun je zo een meesterwerk delen. Video houdt de aandacht vast: dat maakt film fantastisch geschikt voor informatieoverdracht en dus het vertellen van jouw verhaal!

Welke video’s maak ik?

Bedrijven

 • Bedrijfsvideo’s
 • Brand video’s
 • Productvideo’s
 • Social media videografie
 • Instructievideo’s
 • Evenementvideo’s
 • Aftermovies

Particulier

 • Bruiloften
 • Familiedag
 • Uitvaarten
 • Het vastleggen van een hobby of interesse

 

Ik sta voor veel soorten samenwerkingen open. Neem gerust contact met me op als je vragen of ideeën hebt: dan bespreken we dit samen.

Wat is mijn stijl als videograaf?

Ik streef ernaar om altijd een goed en duidelijk verhaal te vertellen, begeleid door prachtige beelden die de toon zetten en de kijker aan het scherm gekluisterd houdt. Ieder project is maatwerk, maar ik ben in het bezit van de juiste vaardigheden en apparatuur om in bijna iedere situatie voor mooi beeldmateriaal te zorgen.

Waarom ssubudu kiezen voor jouw video?

Wat mijn videowerk van kwaliteit voorziet, is dat ik gedurende het maakproces een goed oog houd op het totaalplaatje. Ik ben een sterke conceptdenker: geef mij een paar pijlers of wat informatie, en ik werk hier een aansprekend verhaal in een passende stijl bij uit. Of het nu gaat om een verhelderende productvideo of een meeslepende evenementvideo: er zijn verschillende thema’s waar ik me thuis in voel.

 

Ik hecht veel belang aan de juiste stijl voor een video. Zo kun je er zeker van zijn dat de stijl past bij de doelgroep en het doel van de video. In het algemeen kun je mijn videostijl omschrijven als modern, fris, filmisch en stijlvol. Ik weet emoties en energie te vangen in de beelden, voor een pakkend en sterk resultaat.

 

Verder bevind ik me als videomaker uit Utrecht in het midden van het land: vanuit mijn woonplaats reis ik gemakkelijk naar iedere locatie toe.

Welke apparatuur heb ik tot mijn beschikking?

In mijn professionele videoproducties maak ik gebruik van twee camera’s die in 4K kunnen schieten. Hierdoor is mijn videografie toekomstbestendig en komen de producties tot hun recht op de modernste displays. Daarnaast maak ik gebruik van gespecialiseerde videolenzen, waarmee ik een mooi wijd perspectief vast kan leggen, evenals een nauwer beeld met een prachtige scherptediepte, die het onderwerp alle aandacht geeft dat het verdient en voor een filmische look zorgt.

 

Ik heb meerdere sets licht, waaronder twee panelen die op iedere denkbare kleur in te stellen zijn. Hiermee kunnen we een specifieke stemming creëren, of een bepaalde merkbeleving accentueren. Als laatste beschik ik over audioapparatuur voor bijvoorbeeld een video met een interview als onderdeel. Tijdens de pre-productie zullen we bespreken wat er nodig is voor jouw project en of er eventueel nog extra apparatuur moet worden gehuurd.

Wat kost een videoproductie?

Natuurlijk een hele belangrijke vraag! Maar tegelijkertijd een vraag die lastig in één tekstkopje te beantwoorden is. De prijs is afhankelijk van het project, je moet in ieder geval aan de volgende factoren denken: de pre-productie, het aantal draaidagen, het eventueel huren van extra specialistische apparatuur of personeel, het bewerken en de uiteindelijke oplevering. Doorgaans kost een draaidag €550,- (excl. btw, reis- en onkosten) en videobewerking €40,- per uur (excl. btw). Het beste kun je mij even een mail of berichtje sturen met wat meer informatie over jouw project via de contactpagina. Dan voorzie ik je graag van meer informatie.

Verzorg je ook fotografie?

Ik specialiseer me in videografie en heb mijn apparatuur hier specifiek op uitgezocht. Wil je een combinatie van videografie en fotografie, bijvoorbeeld voor je bedrijf of je bruiloft? Mijn vriendin, Anna Schouten, is professioneel fotograaf. Zij maakt sfeervolle, spontane en vlotte foto’s en is tevens inzetbaar voor uiteenlopende projecten. Wij komen graag samen langs om als duo aan de slag te gaan en zowel stilstaand als bewegend beeld te creëren.