a

Lorem ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit dolor sit amet.

Sunshine Sonja – Video’s voor een startende onderneming

Sonja heeft recent de spannende stap gezet om zelf een onderneming op te zetten. Hier deelt ze met veel liefde en passie al het moois dat onder andere yoga een mens kan brengen. Het is al behoorlijk wat om een dergelijke idee tot uitwerking te laten komen en om mensen erin mee te krijgen. Maar ook juist voor iemand die net begint, is het hebben van goed beeldmateriaal enorm waardevol. Sonja krijgt op deze manier de kans om uit te leggen wat ze precies doet met haar bedrijf, terwijl de kijker aandachtig bij de video blijft – dit mede door de mooie beelden.

Kijktip: de video’s komen het best tot zijn recht in full-screen
Terug naar portfolio